Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Предстоящо в Народното събрание
сряда, 26/09/2018
 • 09:00 Пленарно заседание
 • 10:50

  Делегация на Комисията по европейска интеграция на парламента на Черна гора, водена от нейния председател Адриян Вуксанович, ще бъде на официално посещение в България на 26 септември 2018 г. Визитата е по покана на председателя на Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове на Народното събрание Кристиан Вигенин.

  Председателят на българския парламент Цвета Караянчева ще разговаря с черногорските парламентаристи в 10.50 часа. Непосредствено след това те ще имат среща с народните представители от Групата за приятелство България-Черна гора в 44-то Народно събрание в зала „Изток“ на парламента.

  В 15.00 часа в зала 134 на Народното събрание, пл. „Княз Александър І“ №1, ще започне срещата на делегацията на Комисията по европейска интеграция на парламента на Черна гора с депутатите от Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове.

  След срещата – около 16.30 часа, председателят на Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове Кристиан Вигенин и на Комисията по европейска интеграция на парламента на Черна гора Адриян Вуксанович ще дадат изявления за представителите на медиите.

  В рамките на визитата са предвидени срещи със заместник-председателя на 44-то Народно събрание Явор Нотев, с министъра за Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова и със заместник-министъра на външните работи Емилия Кралева. Черногорските парламентаристи ще посетят Рилския манастир, който е сред обектите на световното историческо наследство на ЮНЕСКО, и храм–паметника „Свети Александър Невски”.

 • 14:30 Заседание на Комисия по труда, социалната и демографската политика
 • 14:30 Заседание на Комисия по въпросите на децата, младежта и спорта
 • 14:30 Заседание на Комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения
 • 14:30 Заседание на Комисия по външна политика
 • 14:30 Заседание на Комисия по правни въпроси
четвъртък, 27/09/2018
петък, 28/09/2018
Последни законопроекти
Връзки
Държавен вестник
Държавен вестник
Официално издание на Република България
Регистър
Регистър
по Закона за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество
Регистър
Регистър
по Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление
Студентската програма
Студентската програма
за законодателни проучвания в Народното събрание
Международна
Международна
парламентарна стипендия на Германския Бундестаг
Търсене
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Пряко предаване на заседание на Комисия по взаимодействието с неправителствените организации и жалбите на гражданите – 27/09/2018, 14:30

Видео излъчване от Народното събрание

Избор на съдия в Конституционния съд на Република България

  Последни заседания
  Парламентарен контрол
  Заседания на комисии